Elkészítés: A tésztát megfőzzük. A paradicsomot, a paprikát és az uborkát kis kockákra vágjuk.
Egy tálba belerakjuk a kifőtt, kihűlt tésztát, hozzáadjuk a zöldségeket, az olajbogyót, pár kanál olívaolajat, majd jól összekeverjük. Végül hozzáadjuk az apróra tört tonhalat, sózzuk, borsozzuk, az egészet összekeverjük.
Meghintjük bazsalikommal, majd hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Hidegen tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.