A vajat tálban kikeverjük a cukorral. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, és hozzáadjuk a vaníliaaromát.
A lisztet elvegyítjük a sütőporral, a sóval és a citrushéjjal, majd a tojásos keverékbe forgatjuk és simára dolgozzuk.
Fritőzbe vagy lábosba olajat öntünk, és 170 fokosra hevítjük. (Lábosban akkor elég forró, ha a beledugott fakanálnyél körül kis buborékok kezdenek felszállni.) A tésztából két teáskanál segítségével kis gombócokat szaggatunk, és bő olajban, adagonként aranybarnára sütjük.
A feljövő fánkocskákat habszedőkanállal kiemeljük, és konyhai papírtörlőn hagyjuk lecsepegni. Végül tálalás előtt megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.