Elkészítés: 5 dl tejben a 2 csomag pudingport elkészítem a kristálycukorral és a vaníliás cukorral. Ha kihűlt, összekeverem a tejföllel, így kész is a töltelékhez a krém.
A tészta alapanyagjait összedolgozom, majd 2 felé választom. Zsírpapíron a tepsi nagyságához mérten kinyújtom, majd lefelé fordítva belehelyezem a tepsibe. A krémet ráöntöm, a másik réteg kinyújtott tésztát szintén ráhelyezem.
175 fokon előmelegített sütőben 40 percig sütöm.
Ha kihűlt, felvágva a hűtőbe helyezem. Szerintem hidegen a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.