Elkészítés: A rózsaszín lapokhoz a hozzávalókat összegyúrjuk (a zsír helyett margarint is használhatunk, ebben az esetben viszont valószínűleg abból több szükséges). A tésztát két 25x32 cm-es lappá nyújtjuk, és tepsi hátán, előmelegített sütőben megsütjük (gázsütő 3-4-es fokozat, kb. 10 perc).
Ha kész, elkészítjük a piskótát: a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, majd beleöntjük a cukrot, a tojások sárgáját, a vizet, jól kikeverjük, aztán a liszt is mehet bele. Sütőpapírral kibéleljük a tepsit, és ugyanolyan hőfokon sütjük, mint előzőleg a lapokat, kb. 20 percig.
A krémhez a lisztet 4 evőkanál cukorral és kevés tejjel simára keverjük, a többi tejet feltesszük forrni, majd beleöntjük ezt a keveréket, addig főzzük, amíg jó sűrű masszát kapunk. Kihűtjük! A margarint kikeverjük a rumaromával és a másik 4 evőkanál cukorral (cukorból természetesen ízlésnek megfelelően, lehet több is, nekem ennyi elég volt), majd lassan hozzákeverjük a kihűtött masszát is.
A sütit a következőképpen állítjuk össze: rózsaszín lap, a krém fele, piskóta, a krém másik fele, rózsaszín lap. Hűtőbe tesszük, és másnap szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.