Elkészítés: A tésztához a 7 tojássárgáját a porcukorral alaposan kikeverjük, hozzáadjuk a darált diót és a zsemlemorzsát, 1 evőkanál lisztet, a sütőport, végül a tojásfehérje felvert habját. 160 fokon kb. 30 percig sütjük.
A krémhez a 2 csomag pudingport fél liter tejben felfőzzük, hagyjuk kihűlni. A porcukrot a margarinnal kikeverjük, majd a kettőt összedolgozzuk.
A krém felét a tésztára kenjük. A babapiskótákat a kávé és a rum keverékében megforgatjuk, sorban a krémre tesszük, kicsit belenyomkodunk. Utána rákenjük a maradék krémet is. A tetejére felvert tejszínhabot teszünk. A tetejét megszórhatjuk reszelt csokival is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.