- A csirkecombokat grillcsirke- fűszerkeverékkel fűszerezzük. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A combokat tepsibe tesszük, meglocsoljuk 3 evőkanál olajjal, kevés vizet öntünk alá, és sütőben 30-35 percig sütjük. Közben saját levével locsolgatjuk. Az elején sütőpapírral lefedjük, hogy megpuhuljon a hús.
- A barackokat lecsepegtetjük, húsukat cikkekre vágjuk. Megolvasztjuk a vajat a mézzel, rátesszük a barackokat, és 2-3 percig összepároljuk. Hozzáadjuk a citromhéjat, a citromlevet, összeforgatjuk.
- A rizst megfőzzük , lecsepegtetjük, és a maradék olajon megforgatjuk, hogy pergős legyen.
- A sütési idő lejárta előtt, leszedjük a sütőpapírt a húsról. Mellészedjük a barackokat, addig sütjük míg ropógós piros, nem lesz a csirke.
FAHÉJAS KEKSZGOLYÓ
TÉSZTÁBAN SÜLT KACSACOMB SONKÁS-MUSTÁROS MÁRTÁSSAL