Megmossuk a csirkemellfilét, majd szárazra töröljük. Ezután két-három darabra vágjuk, aztán sózzuk és borsozzuk. Felforrósítjuk az olívaolajat, a csirkemellfilét pedig aranyszínűre pirítjuk. Lefedjük, és közepes lángon puhára sütjük, pároljuk a húst.
A barackot meghámozzuk, kimagozzuk, a húsukat pedig felcikkezzük. Ha ezzel megvagyunk, megpirítjuk a szeleteket egy kontaktgrillben, vagy egy forró grillserpenyőben.
A lilahagymát meghámozzuk, felkarikázzuk, majd gyűrűkre bontjuk, aztán meglocsoljuk a citrom kifacsart levével. Megmossuk a paradicsomot, amit utána félbevágunk. Ezután összeforgatjuk a citromos hagymát, a paradicsomot, a rukolát és az olívaolajat, majd elrendezzük rajta a felszeletelt csirkemellett és a barackot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.