Elkészítés: A tésztához valókat összegyúr kézzel, belenyomkodom egy 28 cm-es kapcsos formába, és a hűtőbe teszem fél órára pihenni.
Ez idő alatt elkészítem a tölteléket. Egy nagyobb tálban összekeverem a hozzávalókat: túró, margarin, cukrok, tojás, pudingpor, keményítő, citromhéj, tejföl.
A barackokat félbevágom, kimagozom, és kisebb kockákra vágom. A szőlőt megmosom és leszemezem.
A sütőt előmelegítem 180 C fokra. A hűtőből kiveszem a tésztát, megszórom a barackkockákkal és elosztom rajta a szőlő szemeket is.
Erre öntöm a túrós masszát, majd betolom a sütőbe, és 70 percig sütöm.
Hagyom teljesen kihűlni, mielőtt felszeletelem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.