Elkészítés: A combokat leszárítjuk, megtűzdeljük a fokhagymákkal, és bedörzsöljük az előzőleg összekevert fűszerekkel. Meglocsoljuk az olajjal, és egy fedeles dobozban 1 éjszakát a hűtőben pácoljuk.
Másnap tepsibe tesszük a húst, a darabolt vöröshagymát közé-köré téve, a bort aláöntve, kb. 2 órát előmelegített 180 fokos sütőben fedetlen pároljuk, majd 200 fokra és grillfokozatra kapcsolva pirosra sütjük (sütés közben többször saját szaftjával meglocsolgatjuk).
A zöldségkörethez a felforrósított vajon megfuttatjuk a reszelt fokhagymát, ráöntjük a zöldségkeveréket, sózzuk, borsozzuk, fedő alatt, saját gőzében roppanósra/puhára pároljuk, végül rászórjuk a petrezselymet.
A combokat a zöldségkörettel - és esetemben krumplipürével - tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.