Elkészítés: A padlizsánt sütőben vagy grillsütőben addig sütjük, amíg a héjától el nem válik. Ezután megtisztítjuk a héjától, majd turmixgéppel pépesítjük.
A megtisztított, apróra vágott vöröshagymát vajon megfuttatjuk, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, a lisztet, és zsemleszínűre pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a pépesített padlizsánt, felöntjük a húslével (húsleveskockából is finom), a tejszínnel és sóval, borssal ízesítjük, összeforraljuk.
Pirított zsemlekockával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.