Elkészítés: A dresszinghez öntsük egy tapadásmentes serpenyőbe a hozzávalókat, forraljuk össze, majd hűtsük le.
A rákokat tisztítsuk meg, ha szükséges, húzzuk őket beáztatott fanyársra, majd panírozzuk be: először forgassuk a kukoricalisztbe, majd a felvert tojásba, végül a morzsába. Bő olajban süssük ki őket 2-3 perc alatt.
A salátához a pak choyt vágjuk vagy tépdessük össze. A mogyorót száraz serpenyőben pirítsuk meg, majd adjuk a salátához, és locsoljuk meg az egészet a szósszal.
Szedjük a salátát tálakba, majd helyezzük rá a rákokat, adjunk mellé lime-cikkeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.