Elkészítés: 1. A margarint elkeverjük porcukorral, a tojássárgákkal, hozzáadjuk a tejfölt, a sütőporral elkevert lisztet, a tojások keményre felvert habját. Ezeket jól összekeverjük, majd 3 részre osztjuk. Az egyiket sárgán hagyjuk, a másikba belekeverjük a puncsos pudingport, a harmadik részbe pedig a kakaóport.
2. Két őzgerincformát kikenünk, majd egyenletesen belisztezzük. A rózsaszín tészta felét az egyik, a másik felét a másik formába tesszük, elsimítjuk. Ezekre kenjük a sárga krémet, szintén fele-fele arányban, végül a barna krém következik.
3. 180 °C-ra (légkeveréses sütőben 160 °C) előmelegített sütőben sütjük. A tészta közepén tűpróbával ellenőrizzük, nem ragad-e, így a tészta vastagabb belseje is biztosan átsül. Tetejét ízlés szerint porcukorral, fehér vagy barna csokimázzal díszíthetjük.
4. A meggyes öntethez a befőttet összekeverjük tejföllel, ezzel tálaljuk a sütit, illetve tejszínhabot is kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.