Elkészítés: A konzerv levét leöntjük, a gyümölcsöt kb. 1 cm-es kockákra vágjuk.
A kekszet összetörjük, a mazsolával és a gyümölcsdarabokkal összevegyítjük.
A tejfölt ízlés szerint néhány evőkanálnyi cukorral kikeverjük.
A gyümölcskonzerv levét – ha szükséges – 2,5 dl-re vízzel kiegészítjük, s a zselatinnal összemelegítjük.
Végül az egészet összekeverjük. Őzgerinc formát folpackkal kibélelünk, beleöntjük a masszát, a folpackot két oldalról ráhajtjuk, hűtőbe tesszük.
Tálaláskor kb. 1 cm-es szeletekre vágjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.