Elkészítés: A csirkemellet félbevágjuk (nem szeletelve) úgy, hogy 8 kis tömzsi darabot kapjunk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fokhagymával és majorannával ízesítjük. Kb. negyed órát állni hagyjuk.
1 evőkanálnyi vajat felolvasztunk, és a húsokat sütni kezdjük. Miután kifehéredett a hús, ráöntjük a tejszínt. Pici pirospaprikával megszórjuk, tehetünk még bele csemege pirosaranyat is, de ne sózzuk túl. Rászórjuk a kiskanál lisztet, hogy kavargatás mellett besűrűsödjön picit.
Köretként kockára vágott krumplit főzünk, majd olajban hirtelen kisütjük. Jó étvágyat!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.