Elkészítés: 1. A hámozott paradicsomot, a paradicsom pürét, a 6 bazsalikom levelet, a sót és a porcukrot összekeverjük, leturmixoljuk. Hozzákeverjük az előzőleg beáztatott és kinyomkodott zselatint, majd leszűrjük. Habszifonba töltjük, beletekerjük a patront, és 1 órát pihentetjük.
2. A mozzarellát vékony csíkokra vágjuk. A salátát összeállítjuk (jégsaláta, koktélparadicsom, balzsamecet, olívaolaj, só, bors).
3. A bagettet felszeleteljük, serpenyőben olívaolajon mindkét oldalát megpirítjuk.
4. A salátát kitálaljuk, a mozzarellát ráhalmozzuk, friss bazsalikommal díszítjük, a habbal és a pirított bagettel tálaljuk.
Elkészítés: 30 perc
Fogyasztható: 1 óra múlva
2024.09.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.