Elkészítés: Először a tésztát sós vízben félkeményre kifőzzük, vízzel leöblítjük és leszűrjük.
A kaliforniai paprikát vékonyabbra szeljük, a paradicsomot is feldaraboljuk.
Egy nagyobb lábasban a felmelegített olajra rátesszük a felcsíkozott borjúhúst, kevergetve jól lepirítjuk, majd rátesszük a paprikát, a paradicsomot és a vöröshagymát, tovább kevergetjük-sütjük. Ezután hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a csípős paprikát, ezzel is jól összesütjük, sózzuk, borsozzuk, tehát csak a sütés vége felé, majd 4-5 dl vízzel felöntjük, összefőzzük, jól össze fog sűrűsödni. A végén hozzáadjuk a mézet és a petrezselyemzöldet.
A kész borjúhúsos szószba keverjük a kifőzött tésztánkat, és összeforraljuk kb. 5 perc alatt, kevergetve.
Reszelt sajttal vagy anélkül tálaljuk, ki hogyan szereti.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.