A tésztát sós vízben főzzük meg a csomagolásán olvasható utasítás szerint, majd jól mossuk le hideg vízzel, és hagyjuk lecsepegni.
Lábasban pirítsuk meg az olívaolajon az apróra vágott fokhagymát, majd öntsük rá a paradicsompürét, szórjuk bele az oregánót, öntsük fel a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk meg ízlés szerint (vigyázat, a szardínia is sós!), és főzzük 10 percig.
Öntsük hőálló tálba a tésztát, osszuk el rajta az apróra vágott szardíniát és olajbogyót, majd öntsük nyakon a paradicsomszósszal. Alaposan forgassuk össze, reszeljük a tetejére mozzarellát, és süssük a 160 fokos sütőben 30 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.