Elkészítés: A rizst félkészre főzzük. Az előfőzött rizst, a darált húst, a tojásokat, a hagymát, a fokhagymát, a borsot, a sót, a lisztet és a pirospaprikát összedolgozzuk, káposztalevélbe csomagoljuk.
A savanyú káposztát átmossuk, és egy lábosba egy réteget szórunk, rárakjuk a szármákat, befedjük egy réteg káposztával. Addig folytatjuk, amíg a hozzávalókból tart. Legfelül káposzta legyen.
Óvatosan felöntjük vízzel, hogy majdnem ellepje, a fűszereket is beletesszük, és lassú tűzön megfőzzük. A főzés vége felé a paradicsomlét is hozzáöntjük. Ha kész, vékony paprikás rántással berántjuk.
Tejföllel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.