Elkészítés: Hevítsük fel az olajat, tegyük bele a virslit, pirítsuk meg. Csepegtessük le, majd vágjuk kb. 1 cm-es karikákra.
Egy serpenyőben keverjük össze a lencsét, a paradicsomot, a cukrot, a vizet, a fokhagymát és a babérlevelet, majd lassú tűzön, lefedve pároljuk kb. 35 percig.
Hevítsük fel az olajat egy serpenyőben, tegyük bele a vöröshagymát és a szalonnát, pirítsuk folyamatosan keverve, amíg a hagyma megpuhul. Tegyük bele a felkarikázott virslit, a paprikákat, majd pároljuk tovább, amíg a virsli alaposan átforrósodik, végül keverjük a lencséhez.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.