A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, leszűrjük, majd a fazékba visszatéve melegen tartjuk.
Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, és közepes lángon puhára pároljuk. Belekeverjük a felaprított konzervparadicsomot, és 5-6 percig főzzük, amíg a mártás kissé besűrűsödik. Megsózzuk, megborsozzuk, beletépkedjük a bazsalikomleveleket, és további 1 percig főzzük.
A mártást a meleg tésztára öntjük, jól megkeverjük, és azonnal tálaljuk. Frissen reszelt parmezánnal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.