A patisszont meghámozom, félbevágom és kimagozom, majd megmosom és leszárítom. Az almareszelő durva fokán lereszelem. Jól megsózom, ezután összekeverem, és 15 percig hagyom állni.
A paradicsomot megmosom, csíkokra vágom. A megtisztított vöröshagymát fokhagymaprésen átnyomom. A saláta levéhez a kefirt összekeverem az áttört túróval, az olajjal meg az ecettel, majd sóval, borssal, cukorral ízesítem, végül hozzákeverem a megmosott, lecsöpögtetett és finomra vágott kapor felét.
A túrós öntetbe keverem a reszelt patisszont, a paradicsomot meg a hagymát. Jól összeforgatom, majd a salátástálra halmozom. A megmaradt kaprot rászórom, és folpack fóliával befedve, a hűtőszekrényben érlelem legalább fél napig, de az sem baj, ha egy napot áll fogyasztás előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.