A tésztát főzzük ki a csomagoláson előírtak szerint lobogó, sós vízben. A halat mossuk meg, vágjuk fel falatnyi szeletekre.
A felforrósított olívaolajon dinszteljük meg a megtisztított, felkarikázott pórét, majd dobjuk rá a halat. Süssük kicsit együtt őket, majd öntsük fel a tejszínnel, adjuk hozzá a darabokra tépkedett márványsajtot. Csak enyhén sózzuk meg, mivel a sajt is sós, majd ízlés szerint borsozzuk, végül adjuk hozzá a felkarikázott csilit is. Főzzük együtt addig, amíg a hal teljesen átfő, a sajt felolvad.
A halas szószt a tűzről levéve forgassuk össze a tésztával, tálaláskor szórjuk meg parmezánforgáccsal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.