Az egyik citromot megmossuk, megtöröljük, a héját lereszeljük. A cukrot és a citromhéjat 3 dl vízbe szórjuk, gyakori kevergetés mellett felfőzzük, majd hűlni hagyjuk. Mindkét citrom levét kifacsarjuk.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A cukorszirupot óvatosan összekeverjük a tojáshabbal és a citromlével, majd egy tálba öntve legalább 1 órára a hűtő fagyasztórekeszébe tesszük.
Átkeverjük, aztán fél óráig dermesztjük, majd megint átkeverjük és visszahelyezzük.
Tálalás előtt hagyjuk egy kicsit felengedni, meglocsoljuk pezsgővel, és így kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.