A megtisztított hagymát és fokhagymát felaprítjuk. A paradicsomot és a csilipaprikát megmossuk. A csilipaprikát hosszában félbevágjuk, kicsumázzuk, és felszeleteljük. A paradicsomot felkockázzuk. A felforrósított olajon üvegesre pároljuk a hagymát a fokhagymával együtt. Hozzáadjuk a csilit, a paradicsomot, és puhára pároljuk őket. Levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a borecetet, a Worcester-szószt, a tabascót, a cukrot és az ízlés szerinti mennyiségű sót. A masszát szitán átpasszírozzuk, majd ismét megmelegítjük. A kész barbecue-szószt melegen tartjuk.
A grillkolbászok egyik oldalát éles késsel bevagdaljuk, és forró grillen, forgatva 10-15 percig sütjük.
Ha megsültek a kolbászok, kenyérrel és a meleg barbecue-szósszal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.