A megtisztított hagymát és fokhagymát felaprítjuk. A paradicsomot és a csilipaprikát megmossuk. A csilipaprikát hosszában félbevágjuk, kicsumázzuk, és felszeleteljük. A paradicsomot felkockázzuk. A felforrósított olajon üvegesre pároljuk a hagymát a fokhagymával együtt. Hozzáadjuk a csilit, a paradicsomot, és puhára pároljuk őket. Levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a borecetet, a Worcester-szószt, a tabascót, a cukrot és az ízlés szerinti mennyiségű sót. A masszát szitán átpasszírozzuk, majd ismét megmelegítjük. A kész barbecue-szószt melegen tartjuk.
A grillkolbászok egyik oldalát éles késsel bevagdaljuk, és forró grillen, forgatva 10-15 percig sütjük.
Ha megsültek a kolbászok, kenyérrel és a meleg barbecue-szósszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.