A pikáns tojáskrém elkészítéséhez a megmosott tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük. Közben az újhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A petrezselymet megmossuk és megszárogatjuk, majd lecsipkedjük a leveleiket, és finomra vágjuk azokat.
A lecsepegtetett csemegeuborkát felkockázzuk. A joghurtot, a majonézt és a tejfölt simára keverjük. Megsózzuk és megborsozzuk a keveréket.
A tojásokat hideg vízzel leöblítjük, majd miután meghámoztuk őket, áttörjük villával, és a tejfölös keverékbe forgatjuk az uborkakockákkal, az aprított újhagymával és a zöldfűszerekkel együtt.
Megjegyzés
Egyszerű és nagyon laktató étel ez a tojáskrém, amit villámgyorsan elkészíthetünk. Ráadásul egészséges és a gyerekek is imádják!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.