A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk és félbe vágjuk őket.
A medvehagymás tojáskrémhez kiszedjük 3 tojás sárgáját, és villával összenyomkodjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát és 1 evőkanál majonézt, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Amikor összeállt a tojáskrém, habnyomóval vagy egy kiskanállal visszatöltjük a tojásfehérjébe.
A füstölt paprikás tojáskrémhez kiszedjük 3 tojás sárgáját, és villával összenyomkodjuk. Hozzáadunk 1 ek majonézt, a füstölt paprikát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, s amikor összeállt a krém, habnyomóval vagy kiskanállal visszatöltjük a tojásfehérje mélyedésekbe.
Az újhagymás-mustáros töltött tojás elkészítéséhez a maradék 3 tojássárgát ugyanúgy összetörjük villával, mint az előző két változat esetében, majd hozzáadjuk az apróra vágott zöldhagymát, a mustárt és az 1 evőkanál majonézt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, krémesre keverjük. Visszatöltjük a maradék tojásfehérjékbe.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A HÁROMFÉLE TÖLTÖTT TOJÁS ÉS TOJÁSKRÉM
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.