Elkészítés: 1,5 literes lábaskába bele az olaj, az őrölt paprika, elkever, mérsékelt lángra tesz. Először apránként, kevergetve bele kb. annyi víz, amennyi mártást kívánna, beletör a hagymust, bele a Pisti, a só.
Felforral, láng vissza, megfőz a hagymát (gyors iramban megvan).
Közben, tetszés szerinti mennyiségű liszttel a tejfölből elkészít a habarást.
Amikor megfőtt a hagyma, a forró lével, kanalanként beleadagolva hígabbra kever a habarkát, majd csorgatva, szorgosan keverve bele a forrásban lévő alapba (ha imád a gombóckákat benne, nem viszi túlzásba a kevergetést). Felforral, egyet rottyant rajta, meóz, utánízesít, kész.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.