Elkészítés:
1. Serpenyőben az olívaolajon futtassuk meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a karikára szeletelt olívabogyót, a kockára vágott paradicsomot, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
2. Adjuk a szószhoz a villával összetört tonhalat.
3. Sós vízben főzzük a Barilla Pipe Rigate tésztát „al dente” keménységűre, szűrjük le, és az előzőleg elkészített szósszal összekeverve tálaljuk.
A Barilla Chef tippje:
Aki gyorsabban szeretné elkészíteni, használhat Olive Barilla szószt, melyhez csak hozzá kell adni a tonhalat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.