Elkészítés:
1. Tisztítsuk meg a spenótot.
2. Bő, sós vízben főzzük kb. 10 percig. Szűrjük le, majd daráljuk össze, és a pürét keverjük össze a ricotta sajttal. Adjuk hozzá a tejet, kevés szerecsendiót és ízlés szerint sót, forraljuk össze.
3. Főzzük a Barilla Pipette Rigate tésztát bő, sós vízben „al dente” keménységűre, szűrjük le, majd adjuk hozzá a spenótos szószt. Szórjunk rá frissen őrölt borsot és parmezánforgácsot, és azonnal tálaljuk.
A Barilla Chef tippje:
Úgy keverjük el a spenótot a ricotta sajttal, hogy krémes, folyékony szószt kapjunk. Ha túlságosan száraz, akkor kicsit több tejet adjunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.