Elkészítés: A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk. A pudingport a cukorral és a tejjel csomómentesre keverjük, sűrűre főzzük, és hagyjuk kihűlni. A margarint és a porcukrot habosra keverjük, és a két krémet jól összedolgozzuk. A kekszes masszábol golyókat formálunk, kókuszba forgatjuk, belenyomkodjuk a piramis formábam és a kis tölcsér segítségével mélyedést nyomunk bele. Ebbe töltjük a krémet, 2 szem meggyet, majd lezárjuk az Albert keksszel. Tálcára borítjuk, szétnyitjuk, hogy kiessen belőle a piramis.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.