Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéket habbá felverjük, a sárgáját a cukorral habosra keverjük. Belekeverjük a vizet, majd a sütőporos lisztet és a habot. Sütőpapíros tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük.
Nedves konyharuhára borítjuk és feltekerjük.Ha kihűlt, lekvárral megtöltjük.
A túrót áttörjük, a tejföllel jól össze dolgozzuk. Az üdítőt a zselatinnal felfőzzük, majd a túróhoz keverjük.
A piskótát felszeleteljük, fóliával kibélelt formát kirakosgatunk a 3/4 részével. Beleöntjük a túrós krémet, befedjük a maradék piskótatekerccsel.
Hűtőben legalább 2 órát hűtjük. Kiborítva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.