Elkészítése: 20 dkg lisztet, 1 csomag sütőport, 2 tojás sárgáját, kávéskanálnyi sót és szükség szerinti tejfölt összegyúrunk lágyan nyújtható tésztává. Ezt nyújtjuk olyan nagyságúra, hogy az egy órával előbb már elkészített és hideg helyen pihentetett vajastésztát belecsomagolhassuk. A vajas tésztát 15 dkg lisztnek és 25 dkg vajnak történt eldolgozásával készítettünk. Az összetett tésztát 4-5-ször nyújtjuk és hajtogatjuk, míg legvégül ujjnyi vastagra nyújtjuk, és apró pogácsákat szúrunk ki belőle. Egy tojást kávéskanálnyi tejföllel felverünk, megkenjük vele a pogácsákat. Vajazott tepsibe, forró sütőbe téve aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.