Elkészítés: Száraz serpenyőben pirítsuk meg a mogyorót, és adjuk hozzá a vajat is.
4 borospoharat előveszünk. A gyömbéres kekszet apróra törjük. (Én úgy törtem össze, ahogy Jamie is: belecsavartam a kekszeket egy konyharuhába, és párszor hozzávágtam a konyhapulthoz. Hatásos és vicces.) Összekeverjük a pirított mogyoróval. Az így kapott mogyorós-kekszes masszát osszuk el a 4 pohár alján. Erre jön 1-1 evőkanál citromkrém. Néhány szem áfonya következik. Majd 1-2 evőkanál porcukorral előzetesen elkevert creme fraiche (vagy tejföl). Megint pár szem áfonya, és ismét 1-2 evőkanál édes tejföl. Zárjuk le a desszertet egy kis csokireszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.