Előkészítés: A halszeleteket megmossuk, konyhai papírtörlővel gondosan szárazra töröljük. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. A zöldfűszereket megmossuk, szárazra rázzuk és felaprítjuk.
Elkészítés: A vajat felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a lisztet, felöntjük a tejjel, és addig keverjük, amíg a massza elválik az edény falától. Kihűtjük, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, a zöldfűszereket, a tojássárgáját, sóval, borssal ízesítjük, és simára keverjük. Az egész tojást felverjük. A halszeletekre rákenjük a fűszeres masszát, vizes kézzel jól rányomkodjuk, majd óvatosan, - hogy a fűszeres bunda ne essen le róla - a tojásba és a darált dióba forgatjuk. Bő olajat forrósítunk, beletesszük a szeleteket, és aranysárgára sütjük. Konyhai papírtörlőn lecsepegtetjük. Citrommal, sült burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.