Elkészítés: A póréhagymát és a fokhagymát vágjuk apróra, a megtisztított krumplit pedig kisebb kockákra. Hevítsük fel a vajat, adjuk hozzá az apróra vágott póréhagymát, tegyük bele a babérlevelet, majd szép lassan pároljuk üvegesre. Amikor a hagyma már kellően megpárolódott, először adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, majd pár pillanat múlva a felkockázott krumplit. Szórjuk meg ízlés szerint őrölt borssal, keverjük alaposan össze, öntsük fel a csirkealaplével és a főzőtejszínnel, ízlés szerint sózzuk. Forraljuk fel, majd a tüzet mérsékelve főzzük a krumplit puhára.
Amikor megfőtt a krumpli, húúzuk le a tűzről, vegyük ki a babérlevelet, és botmixerrel pépesítsük a levest.
A füstölt kolbászt vékonyan karikázzuk fel, serpenyőben pár perc alatt süssük ropogósra.
Tálaláskor szedjük a levest tányérba, majd helyezzük rá a ropogósra sült kolbászchips-et.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.