Elkészítés: A nagykocka tésztát lobogó, forró sós vízben kifőzzük, leöblítjük, leszűrjük, és felét kivajazott tűzálló tálba rakjuk. 2 tojássárgáját a vajjal habosra keverünk, beletesszük a tejfölt, ízlés szerint cukrot, majd a két tojás keményre vert habját is. Felét a tésztára öntjük, másik felét a megmaradt tésztával összekeverjük. 1 dl vizet felforralunk, beletesszük a mákot, mézet, citromhéjat, ízlés szerint cukrot és besűrítjük, majd kihűtjük. Hűlés után a tálban lévő tésztára terítjük, majd ráborítjuk a maradék tésztát is. Sütőbe rakjuk és kb. fél órán keresztül sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.