Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Egy 20×30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, a tésztát belenyújtjuk.
A pudingport a cukorral és a tejjel jó sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A tejföllel simára kikeverjük a pudingos krémet, és a tepsiben várakozó tésztára öntjük, elsimítjuk. Megszórjuk magozott meggyel, és 180 fokon tűpróbáig sütjük. A tésztát kihűtjük.
A meggykompót levével összekeverjük a zselatint és felfőzzük. Amikor kezd az állaga sűrűsödni, akkor a kihűlt tésztára öntjük. Hűtőbe tesszük dermedni, jól kihűtjük és szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.