A tésztát kitekerjük és szobahőmérsékleten 10 percig pihentetjük. Piteformába nyomkodjuk, majd a túllógó részeket levágjuk. A közepét alufóliával lefedjük, majd a szárazbabot ráöntjük és a süteményalapot 170 fokra előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük.
A pudingport simára keverjük a tejjel. A csokoládét felkockázzuk, megolvasztjuk, majd hagyjuk kissé kihűlni. Végül a pudingoz keverjük.
A diót a méz és néhány evőkanál víz keverékén megpirítjuk. A pudingos keveréket az elősütött tortaformába simítjük, majd a mézes diós elegyet rálocsoljuk. A hűtőbe tesszük, hogy a krém kissé megszilárduljon.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.