Elkészítés: 1. A tésztához a 4 tojás sárgáját 14 dkg kristálycukorral, 12 dkg margarinnal, 3 dkg kakaóporral, 3 dl tejjel, 30 dkg liszttel és 1 csomag sütőporral simára keverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsiben, 170 fokon 40 perc alatt megsütjük.
2. Közben a krémhez a pudingport 3 dl tejben megfőzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a pudingos krémmel összekeverjük.
3. A tésztára kenjük a krémet, tetejére tejszínhabot és reszelt csokit teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.