Habosra keverjük a tojásokat a cukorral, az olajjal és a sóval. Összekeverjük a lisztet a sütőporral, majd több részletben a tejjel együtt hozzákeverjük a tojásos elegyhez. A szokásos palacsintatésztánál sűrűbb állagot kell kapnunk.
Pici olajat melegítünk a palacsintasütőben, majd egy kis merőkanálnyi tésztát teszünk rá. Ha már piros az alja, akkor megfordítjuk, s a másik felét is megsütjük. Pici, dundi palacsintákat fogunk kapni. Nutellával, lekvárral, vagy mézzel leöntve kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.