Elkészítés:
1.) A darált húst egy mély tálba tesszük, hozzáadjuk a (gyorsan) tejbe áztatott és kinyomkodott zsemléket darabokra tépkedve, a tojást, az apró kockákra vágott lilahagymát és az áttört fokhagymát, majd megsózzuk, megborsozzuk, beleteszünk egy kis ételízesítőt, és alaposan megszórjuk pirospaprikával az egészet.
2.) A tojásokat feltesszük egy fazék vízben a gázra, és keményre főzzük.
3.) Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd a darált húsból két sornyi alapot építünk. Ráteszünk soronként 3-3 főtt tojást, majd az egészet bebugyoláljuk a maradék darálthússal.
4.) Előmelegített sütőben kb. 220 fokon 45-50 perc alatt ropogósra sütjük.
Krumplipürével, csalamádéval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.