Elkészítés: A pulykaszárnyakról törlőkendővel leitatom a nedvességet.
A sót és a pulykahús fűszerkeveréket összekeverem. Utána bedörzsölöm a pulykaszárnyakat, beteszem őket a tepsibe (jobb akkora tepsit választani, amibe pont elférnek). Mindegyikre teszek egy szelet margarint. Nem rá (mert lejönnek a fűszerek), hanem alá öntök fél üveg sört, majd letakarom. Berakom a sütőbe (villanysütőnél kb. 180-190 fok) és hagyom párolodni. Kb. 1 óra elteltével leveszem a fóliát, és jól megpírítom mindkét oldalát. Kb. 2 és fél óra alatt van kész.
A hagymát vékony szeletekre összevágom, kinyomkodom a savanyúkáposztát. Olajon megdinszetelem a hagymát egy kicsit, ráteszem a káposztát és jól összekeverem. Megszóróm ízlés szerint cukorral, majd vigyázok rá, hogy oda ne kapjon. A krumplit megpucolom, négybe vágom, egy kicsit előfőzöm, kb. félkemény állapotra. Leszűrőm, beteszem egy kisebb tepsibe. Margarinszeleteket teszek rá, és hagyom pirulni kb. 180 fokon, meg is kell forgatni óvatossan lapáttal. Mikor kiveszem, petrezselymet szórók rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.