Elkészítés: A cukrot egy tálba öntöm, hozzáadom a tojássárgákat, a margarint, a vaníliás cukrot, összekeverem. Fokozatosan adagolom hozzá a tejet, habosra kikeverem. A 4 tojásfehérjét egy kevés cukorral kemény habbá verem, amit hozzáadom a tojássárgás alaphoz. Óvatosan, a habot nem összetörve elkeverem, hozzáadom a 4 tasak puncs pudingport. (Ízlés szerint lehet bele tenni a pudingport, aki többet tesz bele, lisztet szinte nem is kell használnia!) A pudingpor arányaihoz mérten tegyünk bele lisztet és a sütőport. Omlós legyen, ne túl tömör a tészta. Végül apróra darabolt csokoládét szórok a tésztába. Majd belekanalazom a muffinpapírba, és előmelegített sütőben 150 fokon tűpróbáig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.