Elkészítés: A karajt kiverjük, borsozzuk, sózzuk, majd belisztezzük. A tojást felverjük, megsózzuk. A petrezselymet, 1/2 mokkáskanál őrölt köményt, 2-3 evőkanál lisztet beletesszük, majd hozzáreszeljük a vöröshagymát, a fokhagymát és 3-4 krumplit. Ha túl híg, adunk hozzá még lisztet. A hússzeleteket belehempergetjük óvatosan a masszába, ha kell, még teszünk a tetejére is. Olajban nagy lángon kisütjük, kb. 3-4 percig oldalanként. Ezután tepsibe tesszük, tejföllel megkenjük, és 1 fej fokhagymát olajon megfuttatunk /lehet nyersen is/, eloszlatjuk a tejfölön, petrezselyemmel meghintjük, és sütőbe rakjuk pár percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.