Éjszakára a quinoát beáztatjuk 6 dl vízbe, a chia magot pedig 3,6 dl vízbe.
Másnap a sütőt előmelegítjük 160 fokra, és egy 25 cm hosszú, szögletes formát kibélelünk sütőpapírral.
A quinoát sűrű szitán lecsepegtetjük, majd tálas mixerben vagy kézi mixerrel összedolgozzuk a megduzzadt chia maggal, 1,25 dl vízzel, az olívaolajjal, a szódabikarbónával, a sóval és a lime-lével kb. 3 perc alatt.
A tésztát a kibélelt formába töltjük, és az előmelegített sütőben sütjük 90 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.