A grapefruitot kifacsarjuk és leszűrjük. A leszűrt levet felmelegítjük, és hozzáadjuk a cukrot. Ha felolvadt a cukor, levesszük a tűzről és hozzáadjuk a fehér csokit, majd, ha az is elolvadt, hozzáadjuk a chia magot és a likőrt. Hagyjuk, hogy megduzzadjon, és lehűljön.
Az étcsokoládét elkezdjük melegíteni vízgőz felett 44 fokig, majd a felét márványlapon folyamatosan terítve hűtjük vissza kb. 27 fokig. Utána visszaöntjük a maradék csokihoz, és az így kapott keverékkel kiöntjük a bonbonformát. Ha egyenletesen elterült, akkor fejre állítva kifolyatjuk a formából a felesleget. Fejjel lefelé hagyjuk egy kicsit dermedni, majd eltávolítjuk spatulával a felesleget. Betöltjük a chia magos krémet ügyelve, hogy maradjon hely a talpnak. Ezután megismételjük a temperálási folyamatot, és zárjuk a bonbonokat.
Az ibolyás-mákos trüffelhez a vajat, a tejszínt, a triple secet és a darált mákt összemelegítjük, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd hűtőben dermesztjük. Ha kihűlt, apró golyókat formázunk, amiket apróra zúzott ibolyába forgatunk. Ezután a bonbonok felét olvasztott fehér csokiba mártjuk, és kis kapszliban tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.