A kétféle csokoládét darabokra tördeljük. A tejszínt láboskába öntjük és felforraljuk. Beleszórjuk a csokoládét, megkeverjük, gyenge tűzön felolvasztjuk, és rövid ideig főzzük. Hozzáadjuk a feldarabolt vajat, majd a kikapcsolt tűzhelyen olvadásig kevergetjük. Ezután átöntjük egy fedéllel szorosan zárható tálba (vagy a tálat folpakkal letakarjuk), és a hűtőbe tesszük 3-4 órára. Közben időnként átkeverjük.
A kakaóport mélytányérba vagy tálkába szitáljuk. A megszilárdult csokimasszából teáskanálnyi adagokat teszünk a hideg vízzel lehűtött, megtörölt tenyerünkbe, és golyóvá formázzuk. A golyókat meghempergetjük a kakaóporban, majd a hűtőben pihentetjük 1 órát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.