Elkészítés: Az oldalast bordánként feldaraboltam, sóztam, borsoztam, félretettem bő fél rára.
A mázhoz valókat összekevertem. Egy tepsit alufóliával kibéleltem, 1,5 dl vizet öntöttem bele. Az oldalasdarabok mindkét oldalát bekentem a mézes mázzal, a tepsibe raktam, majd befedtem a tepsi tetejét is fóliával. 250 fokra melegített sütőben 60 percig sütöttem, mivel vastagok voltak a szeletek. Ezután a fóliát levettem a tetejéről, és még kb. 10 percet sütöttem.
Közben a burgonyapüréhez a burgonyát meghámoztam, megmostam, gerezdekre vágtam, sós vízben megfőztem, majd leszűrtem. A burgonyára öntöttem a tejet és a vajat, összetörtem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.