Elkészítés: A sonkát apróra vágjuk, egy pohárban összekeverjük a pirospaprikával, a borssal, a köménnyel és 1-2 evőkanál vízzel. Hűtőbe tesszük. Ez lesz a házi light kolbász.
A tojást és a burgonyát megfőzzük, felkarikázzuk, picit megsózzuk.
Egy hőálló tálkába rétegezzük az előkészített alapanyagokat: az édesburgonyát, a tojást és a fűszerezett sonkát. Ebből a mennyiségből 2 ilyen réteget tudunk készíteni. A tetejére öntjük a tejfölt, egy kevés sajtot reszelünk rá.
160-180 fokos sütőben összesütjük alsó-felső sütéssel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.