Elkészítés: A töltelékhez 1 evőkanál porcukrot kikeverek a tojás sárgájával, a túrót áttöröm, sózom, hozzáadom a többi hozzávalót. Az öntethez a hozzávalókat összekeverem.
A palacsintákat megtöltöm, két szélét 3-4 cm-re behajtom, aztán feltekerem. Egy tűzálló tálat kiolajozok, a palacsinták felét lerakom, az öntet felét rákenem, majd jön a másik 4 palacsinta, és az öntet másik fele. A tetejét kevés olajjal meglocsolom, 180 fokon, előmelegített sütőben, 15-20 percig sütöm. Melegen és hidegen tálalva is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.